Принцесата на Уелс, която преди няколко дни обяви, че има рак, преди

...
Принцесата на Уелс, която преди няколко дни обяви, че има рак, преди
Коментари Харесай

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Принцесата на Уелс, която преди няколко дни разгласи, че има рак, преди време е дарила коса за деца, които се борят с тежката болест.

Кейт разгласи в прочувствено видео, че диагнозата ѝ е пристигнала като „ голям потрес “, разкривайки, че е била подложена на превантивна химиотерапия. 

Принцесата, чийто рак беше открит след несвързана коремна интервенция, от дълго време е покровител на разнообразни благотворителни организации за битка с рака. 

Kate's moving gesture to child cancer patients: Princess has donated her hair to make wigs
— Daily Mail US (@DailyMail)
През 2018 година бъдещата кралица даже отряза към 17 см от личната си коса, с цел да я подари на Little Princess Trust – благотворителна организация, която прави реалистични перуки за деца, които са загубили косата си заради лекуване на рак.

Смята се, че идеята на херцогинята е хрумнала, откакто е била подстригана в двореца Кенсингтън.   

„ Преди четири месеца фризьорът ѝ я убеди, че е време да отреже част от косата си; той сподели, че просто става прекомерно дълга “ , сподели кралски източник по това време.

Докато Джоуи отрязваше част от косата ѝ, й хрумна концепцията да направи нещо положително с нея, вместо да я изхвърли. Тя го загатна на Джоуи (фризьорът), който смяташе, че това е брилянтна концепция.

„ Изпратиха я с нечие друго име, тъй че да не се знае, че е от кралска особа– просто са помислили, че е от жена, която дарява  от региона на Кенсингтън. “

Kate's moving gesture to child cancer patients: Princess has donated her hair to make wigs for young people with the disease
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Източникът добави: „ Прекрасно е да си мислиш, че някъде малко момиченце щастливо носи перука, направена от косата на същинска принцеса. Това е доста стоплящо сърцето нещо, което Кейт направи, и доста деликатно да употребява коса, която другояче просто би била изхвърлена. "

Смята се, че Кейт не е употребила личното си име, когато е дарила кичурите си за благотворителната организация. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР